Varusmies-lehti on Varusmiesliiton julkaisema aikakauslehti, joka ilmestyy painettuna lehtenä viidesti vuodessa. Lehti jaetaan kaikille Suomen kasarmeille ja lisäksi kahdesti vuodessa kaikkiin Suomen lukiohin. 

Julkaisija Varusmiesliitto ry Pl 1303, 00101 Helsinki toimitus@varusmiesliitto.fi www.varusmiesliitto.fi

Kustantaja ja ilmoitusmarkkinointi BF Media Oy Maapallonkuja 1 B Pl 80, 02211 Espoo Puh. 040 544 4027 Fax. 09 4559 2246 markku.rytkonen@bfmedia.fi

Toimitus Hanna Tuulonen Päätoimittaja hanna.tuulonen@varusmiesliitto.fi Miika Kosloff Toimituspäällikkö miika.kosloff@varusmiesliitto.fi

Varusmiesliitto.fi

Tilaa Varusmies-lehti

Varusmies-lehden voit tilata liittymällä Varusmiesliiton kannatusjäseneksi. Kannatusjäseniksi voivat liittyä niin yksityishenkilöt kuin yhteisötkin. Kannatusjäsenyyden hinta on 60 euroa vuodessa. Halutessasi voit tukea Varusmiesliiton toimintaa myös suuremmalla summalla.

Lehden voit tilata myös ilman kannatusjäsenyyttä. Viisi lehteä vuodessa sisältävän kestotilauksen hinta on 30 euroa.

Lehden voit tilata ja kannatusjäseneksi liittyä alta löytyvällä lomakkeella.

Jos haluat muuttaa tilaustietojasi tai olet Varusmiesliiton yhteistyökumppani, ota yhteyttä liiton toimistoon osoitteessa toimisto@varusmiesliitto.fi.

Nimi (pakollinen)

Yritys

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero

Osoite (pakollinen)
Lehti postitetaan tähän osoitteeseen.

Laskutusosoite

Liityn Varusmies-liiton kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenyyden hinta on 60 euroa vuodessa.Tilaan Varusmies-lehden vuodeksi hintaan 30 euroa.