Varusmiesliitto hakee pääsihteeriä

Varusmiesliitto ry etsii joukkoonsa määrätietoista ja osaavaa tekijää, joka osaa asettaa selkeät tavoitteet ja jaksaa paiskia hommia niiden saavuttamiseksi. Etsimme kasvavaan järjestöömme uudistajaa ja kehittäjää, jolta ei puutu rohkeita visioita tai ideoita niiden toteuttamiseksi. Etsimämme pääsihteeri tietää, milloin on aika rentoutua ja milloin taas keskittyä tiukasti asiaan.

Pääsihteerinä johdat järjestön operatiivista toimintaa yhdessä puheenjohtajan ja muun luottamushenkilöjohdon kanssa sekä toimit mahdollisten muiden työntekijöiden esimiehenä. Pääsihteerinä vastaat erityisesti järjestön taloudesta ja hallinnosta. Osallistut myös järjestön tekemään edunvalvonta- ja vaikuttamistyöhön sekä olet mukana yritys- ja järjestöyhteistyön kehittämisessä.

 

Odotamme pääsihteeriltä:

  • Kokemusta ja vahvaa osaamista järjestön hallinnosta ja taloudenhoidosta
  • Kokemusta yritysyhteistyöstä ja edunvalvonnasta
  • Joustavuutta sekä paineensieto- ja ongelmanratkaisukykyä
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua
  • Liiton tavoitteiden allekirjoittamista
  • Suomalaisen asevelvollisuuden tuntemusta – varusmies- tai siviilipalveluksen suorittaminen on tehtävässä eduksi
  • Nopeaa oppimiskykyä ja valmiutta kehittyä tehtävissäsi

Pääsihteerin tehtävä on osa-aikainen (30 h/viikko) ja toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävästä maksettava kiinteä palkka on 1500 €/kk. Uusi pääsihteeri aloittaa tehtävässään 5.2. ja saa työhönsä kattavan perehdytyksen.

 

Pääsihteerin työpiste sijaitsee liiton toimistolla Helsingin Etu-Töölössä. Työhön liittyy matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputöitä. Työaika on joustava ja työhön sisältyy paljon itsenäistä työskentelyä. Pääsihteeri työskentelee tiiviissä yhteistyössä liiton luottamushenkilöjohdon kanssa. Pääsihteerin lähiesimiehenä toimii liiton puheenjohtaja.

 

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen 26.1.2017 kello 12 mennessä puheenjohtaja Jaakko Kivistölle osoitteeseen jaakko.kivisto@varusmiesliitto.fi. Hakemuksia ei palauteta. Haastattelut järjestetään Helsingissä 28.1. ja 29.1. Mainitsethan jo hakemuksessasi, mikäli kumpikaan päivä ei sovi sinulle.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat

 

Jaakko Kivistö

Puheenjohtaja

jaakko.kivisto@varusmiesliitto.fi

+358 40 577 2824

 

Riikka Karppinen

Pääsihteeri

riikka.karppinen@varusmiesliitto.fi

+358 400 823 245

Varusmiesliitto ry (ruots. Beväringsförbundet) on vuonna 1970 perustettu valtakunnallinen asevelvollisuuttaan suorittavien edunvalvontajärjestö. Liitto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä puolustusvoimista riippumaton.

Liiton toiminnan tarkoituksena on parantaa varus- ja siviilipalvelusmiesten oikeudellista ja sosiaalista asemaa, edistää varusmies- ja siviilipalveluksen kehittämistä ja edistää turvallisuuspoliittista keskustelua.