Vuoden 2015 inttikuvaviikko lähestyy loppuaan

Vuoden 2015 inttikuvaviikko lähestyy loppuaan. Kuvia on Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä jaettu tuhansia. Facebookin Inttikuvaviikko-tapahtumasivulla on vieraillut yhteensä yli 22 000 ihmistä. 

Kuva Aku Siukosaari

Vuoden 2015 inttikuvaviikko on ollut menestys, arvioi tempauksen takana oleva Varusmiesliitto. Tarkkoja tilastoja ei vielä ole saatavilla, mutta jaettujen kuvien määrä lasketaan tuhansissa. Liiton pääsihteeri Kristian Kyllönen kiitteli aiemmin viikolla tapahtuman saamaa innostunutta vastaanottoa.

”On ollut hienoa nähdä, kuinka laajaa tukea inttikuvaviikko on saanut”, hän sanoi.

Samoilla linjoilla on Varusmiesliiton vuoden 2016 puheenjohtajaksi keskiviikkona valittu upseerikokelas Rami Laitila.

”Inttikuvaviikolla oli tänä vuonna erityisen tärkeä teema, eli varus- ja siviilipalvelusmiesten toimeentulo. Vaikka kaikki osallistujat eivät varmastikaan ole juuri tätä asiaa kuvaa lisätessään pohtineet, toivottavasti valtaosa on. On erittäin tärkeää, että toimeentulon puutteet saadaan korjattua ja inttikuvaviikko on yksi hyvä keino pitää asiaa esillä”, Laitila sanoo.

Inttikuvaviikon osallistujien kesken on aiempina vuosina arvottu palkinto, eikä tämä vuosi tee asiassa poikkeusta. Facebook-tapahtumaan osallistuvat ovat mukana Timberlandin Campton-kellon (ovh. 229€) arvonnassa. Arvonta julkistettiin lauantaina.

”Tuskin kovin moni inttikuvaviikkoon on arvontojen takia osallistunut, mutta on hienoa, että voimme tällä tavoin osoittaa pienen kiitoksen saamastamme tuesta”, pohtii pääsihteeri Kyllönen.