Lukijakilpailu: Voita liput Turku Rockparkiin

Osallistu lukijakilpailuumme Facebookissa ja voita lippupaketti uuteen raskaan musiikin tapahtumaan, Turku Rockparkiin.

Kerro julkaisun kommenteissa oma saapumiseräsi ja ketkä tupakaverit ottaisit mukaasi Turku RockPark -festivaaleille 15.-16. heinäkuuta 2022. Arvomme osallistujien kesken kahden päivän lippupaketteja.

Turku Rockpark rakentamassa kaupunkiin uutta festivaalia, jonka keskiössä raskaamman musiikin helmet.

(MAINOS - teksti jatkuu alla)

Kesällä 2020 joukko ravintolayrittäjiä sai idean. Turusta oli jo pitkään puuttunut raskaamman musiikin festivaali ja kysyntää tiedettiin olevan. Sopiva paikkakin oli jo tiedossa – Uittamon Paviljonki sekä kansanpuisto. Idea alkoi muodostua hetki hetkeltä kirkkaammaksi ja kun mukaan saatiin vielä ohjelmatoimisto Heavy Metal Heart Agency auttamaan varsinaisen ohjelman rakentamisessa, paletti alkoi olla kasassa.

Ensimmäisen Turku Rockparkin järjestelyt laitettiin käyntiin nopeasti siitä huolimatta, että koronatilanne oli vielä hankaloittamassa käytännönasioita. Tapahtuma jouduttiin lopulta perumaan heinäkuulta 2021, mutta visio oli edelleen selvä. Kesällä 2022 Turku Rockpark valtaisi Uittamon kansanpuiston ja kaksi päiväinen ohjelmisto sisältäisi mukavan poikkileikkauksen raskaan musiikin yhtyeitä sekä Suomesta että ulkomailta.

Tutustu tapahtumaan ja esiintyjiin.

Kommentoi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Samankaltaisia juttuta