Tiedote: Maanpuolustuskurssi 200 tukee Varusmiesliiton toimintaa lahjoituksella

Maanpuolustuskurssi 200 lahjoittaa Varusmiesliitolle 5 782,41 euroa käytettäväksi varusmiesten ja siviilipalvelusta suorittavien hankkeisiin.

”Kävimme maanpuolustuskurssin vuonna 2012 ja keräsimme silloin kurssilaisten toimintaa varten varoja. Osa tukirahoista on edelleen tilillä ja kurssi on yhdessä päättänyt lahjoittaa rahat maanpuolustusta tukevaan työhön”, kertoo kurssin oltermanni Mika Sarhimaa. Lahjoituksesta päätettiin toukokuussa viisivuotisjatkokurssin yhteydessä.

Kurssin luottamusjohto ja Varusmiesliiton henkilöstö ovat sopineet, että lahjoitus käytetään liiton meneillään oleviin hankkeisiin.

”Liiton keskeisimpiä tavoitteita on taata asevelvollisten nuorten toimeentulo ja tarttua palvelustaan suorittavia koskeviin sosiaalipoliittisiin epäkohtiin sekä kohottaa yleistä maanpuolustustahtoa”, puheenjohtaja Juuso Kurttila kertoo. Tänä vuonna Varusmiesliiton hankkeina ovat muun muassa tulevaisuuden varusmiehille suunnatun Suomi 100 -julkaisun toteuttaminen, valtakunnallisen Nuku rauhassa -hankkeen kiertueeseen osallistuminen, Suomi Areena -keskustelun järjestäminen sekä jokavuotiset, perinteeksi muodostuneet varuskuntavierailut varuskunnissa kautta maan.

(MAINOS - teksti jatkuu alla)

Varusmiesliitto ry on suomalaisten varusmiesten ja siviilipalvelusta suorittavien valtakunnallinen edunvalvontajärjestö. Liitto on itsenäinen, Puolustusvoimista erillään toimiva sekä uskonnollisesti ja puoluepoliittisesti sitoutumaton yhdistys.

Kommentoi

Samankaltaisia juttuta