Varusmiesliitto avaa verkkoportaalin tuleville alokkaille – mukana Intti-Suomi -sanakirja!

Inttiin.fi -osoitteeseen avattava verkkoportaali on osa Varusmiesliiton verkkoviestintähanketta, jonka tavoitteena on parantaa varusmiesten tietoisuuttaa palvelukseen valmistautumisesta. 

Kuva Kuvakaappaus Inttiin.fi sivustolta

Toimeentulo, ihmissuhteet, työ ja opinnot, naisten asepalvelus. Muun muassa näitä teemoja käsitellään Varusmiesliiton uudessa verkkoportaalissa. Testiryhmässä innostuneimman vastaanoton saivat kuitenkin Intti-Suomi-sanakirja sekä jo kotiutuneiden varusmiesten tarinat.

Niistä odotetaan verkkoportaalin vetonaulaa.

(MAINOS - teksti jatkuu alla)

”Inttislangi tuntuu välillä olevan ihan oma kielensä, joka vaihtelee varuskunnittain, hieman samaan tapaan kuin murteet”, sanoo Varusmiesliiton pääsihteeri Kristian Kyllönen. 

”Olemme yrittäneet löytää termeistä yleisimmät sanakirjaan, mutta jos joku on jäänyt pois tai on eri mieltä termin selityksestä, niin asiasta voi vinkata sivulla olevan lomakkeen avulla”, Kyllönen virnistää.

Inttiin.fi -portaalin lisäksi Varusmiesliiton verkkoviestintähankkeeseen kuuluvat liiton omat verkkosivut, lähiaikoina lanseerattava sivariin.fi -verkkoportaali sekä uudistettu Varusmies-lehden verkkolehti.

Hanke on Varusmiesliiton ja Opetusministeriön rahoittama. Pääpaino on tärkeän ja kiinnostavan asevelvollisuutta koskevan tiedon tarjoamisessa.

”Erityisen tärkeänä pidämme sitä, että saamme kaikille tuleville alokkaille tiedon edessä olevista toimeentulon haasteista. Varsinkin omillaan asuvat varus- ja siviilipalvelusmiehet joutuvat taloudellisesti todella tiukoille palvelusaikana”, Kyllönen sanoo.

”Varusmiesliiton kärkitavoitteisiin kuuluu toimeentulon puutteiden korjaaminen”, hän lisää.

Kommentoi

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

Samankaltaisia juttuta