Varusmiesliitto etsii kesätyöntekijöitä

Varusmiesliitto etsii kesätyöntekijöitä lyhyisiin työsuhteisiin. Töitä on tarjolla erityisesti Varusmiesliiton viestinnän ja Varusmies-lehden parissa.

Teksti: Juho Mäki-Lohiluoma

Kuva: Unsplash

 

Työsuhteen kesto on kaikissa tehtävissä 50 tuntia ja työstä maksettava palkka 350 euroa sekä lounasetu toimistopäivien yhteydessä. Työ sijoittuu pääasiallisesti Varusmiesliiton toimistolle Helsingin Kalasatamaan. Hakijoilla tulee olla haettuna Espoon, Kauniaisten tai Vantaan kaupungin myöntämä kesäseteli.

“Tarjoamme kesätyöntekijöillemme mielenkiintoista ja vastuullista työkokemusta valtakunnallisessa nuorisojärjestössä. Toimistomme väki on nuorta, osaavaa ja luottaa aidosti kesätyöntekijöihimme”, Varusmiesliiton puheenjohtaja Henrik Vuornos kehuu.

Työn suoritustapa sovitaan tapauskohtaisesti yhdessä työntekijän kanssa: tunnit voi suorittaa esimerkiksi putkeen 10 päivän aikana tai osissa läpi kesän. Puheenjohtaja Vuornos kehottaa ottamaan liittoon rohkeasti yhteyttä, vaikka haetut osaamisalat eivät suoraan omien vahvuuksien kanssa kohtaisikaan.

“Meillä keästyöntekijät eivät ainoastaan mapita lomakkeita, vaan pääsevät aidosti kehittämään omaa osaamistaan. Ahkerille työntekijöille kirjoitamme suositukset avuksi tulevaan työnhakuun. Meille aiempi työkokemus alalta ei ole itseisarvo, vaan haemme motivoituneita ja innokkaita nuoria auttamaan projekteissamme”, Vuornos sanoo.

 

Varusmiesliitto ry on kaikkia asevelvollisuuttaan suorittavien etuja ja oikeuksia puolustava valtakunnallinen nuorisojärjestö. Jäseniämme ovat niin varusmiehet, siviilipalvelusmiehet kuin vapaaehtoista asepalvelusta suorittavat naiset. Liitto on Puolustusvoimista erillinen, puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton edunvalvontaorganisaatio.