Varusmiesliitto ry hakee pääsihteeriä

Varusmiesliitto etsii joukkoonsa määrätietoista ja osaavaa tekijää, joka osaa asettaa selkeät tavoitteet ja jaksaa paiskia hommia niiden saavuttamiseksi. Etsimme uudistajaa ja kehittäjää, jolta ei puutu rohkeita visioita tai ideoita niiden toteuttamiseksi. Ihmistä, joka tietää, milloin on aika rentoutua ja milloin taas keskittyä tiukasti asiaan.

Pääsihteerinä pääset työskentelemään järjestön talouden ja hallinnon parissa. Osallistut myös järjestön tekemään edunvalvontaan ja olet mukana yritys- ja järjestöyhteistyön kehittämisessä liiton luottamusjohdon kanssa. Pääsihteeri vastaa toiminnastaan Varusmiesliiton puheenjohtajalle.

Odotamme pääsihteeriltä:

  • Kokemusta ja osaamista yhdistyksen hallinnosta ja taloudenhoidosta
  • Liiton tavoitteiden allekirjoittamista
  • Suomalaisen asevelvollisuuden tuntemusta. Varusmiespalveluksen tai siviilipalveluksen suorittaminen on tehtävässä eduksi
  • Kokemusta yritysyhteistyöstä ja edunvalvonnasta
  • Sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua

Pääsihteerin tehtävä on puolipäiväinen (17,5 h/viikko) ja siitä maksettava kiinteä palkka on 840€/kk. Työhön kuuluu myös viikonloppu- ja iltatöitä. Työaika on joustava ja työhön sisältyy paljon itsenäistä työskentelyä. Työ soveltuu hyvin opiskelijalle. Uusi pääsihteeri aloittaa tehtävässään 5.9. ja saa työhönsä kattavan perehdytyksen.

(MAINOS - teksti jatkuu alla)

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen 21.8. mennessä puheenjohtaja Rami Laitilalle osoitteeseen rami.laitila@varusmiesliitto.fi. Hakemuksia ei palauteta. Haastattelut järjestetään toimistollamme Helsingin Punavuoressa to 25.8. ja pe 26.8. Mainitsethan jo hakemuksessasi, mikäli kumpikaan päivä ei sovi sinulle.

Lisätietoja tehtävästä antavat

Rami Laitila
Puheenjohtaja
rami.laitila@varusmiesliitto.fi
+358 40 703 2665

Kristian Kyllönen
Pääsihteeri
kristian.kyllonen@varusmiesliitto.fi
+358 45 189 7090

Varusmiesliitto ry (ruots. Beväringsförbundet) on vuonna 1970 perustettu valtakunnallinen asevelvollisuuttaan suorittavien edunvalvontajärjestö. Liitto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton sekä puolustusvoimista riippumaton.

Liiton toiminnan tarkoituksena on parantaa varus- ja siviilipalvelusmiesten oikeudellista ja sosiaalista asemaa, edistää varusmies- ja siviilipalveluksen kehittämistä ja edistää turvallisuuspoliittista keskustelua.

Kommentoi

Samankaltaisia juttuta