Varusmies-lehti on tuottanut artikkelin kaupallisessa yhteistyössä yhteistyökumppanin kanssa.

Monipuolisia työtehtäviä asiakaspalveluhenkisille tekijöille

Palmian turvallisuuspalvelut kasvaa voimakkaasti pääkaupunkiseudulla, joten hyville tyypeille on kysyntää.  

Haemme parhaillaan kymmeniä työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin turvallisuuspalveluihin. Tarve on suuri kokoaikaisille työntekijöille muun muassa metro- ja raitioliikenteen järjestyksenvalvontaan sekä paikallis- ja piirivartiointiin esimerkiksi Helsingin hyvinvointialueen kohteisiin. Metroliikenteen laajentuminen avaa paikkoja kymmenille uusille työntekijöille. Tarjoamme täydet tunnit ja koulutamme kohteen erityispiirteisiin”, turvallisuuspalvelujen toimialajohtaja Jyrki Lahtinen Palmiasta kertoo. 

Turvallisuusala opitaan käytännön töissä, joten pääset töihin nopeastikin, jos sinulla on jo: 

• vartijakortti (tai halu kouluttautua väliaikaiseksi vartijaksi) 

• 18 vuoden ikä ja nuhteeton tausta 

• sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä asiakaspalvelutehtävissä tarvittava englannin kielen taito

Palmian turvallisuuspalvelut tarjoaa uusille ja nykyisille työntekijöille monipuolisia työskentely-, etenemis- ja opiskelumahdollisuuksia.

Mitä ajattelee metrojärkkäri?

Palmia tarjoaa koulutuspolun, jossa alkukoulutuksen jälkeen voi hakeutua yhteen tai useampaan jatkokoulutussuuntaukseen. Kehitämme koko ajan turvallisuusalaa asiakaspalvelukeskeiseksi. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti lakisääteisten koulutuksien lisäksi myös asiakaspalvelussa ja toimeksiantojemme määrittämissä asioissa. ”Koulutus on ehdottoman tärkeää. Mutta vähintään yhtä tärkeää on, että vartijan työtehtävissä oppii käsittelemään erilaisia ihmistyyppejä sekä persoonia, ja sen kautta oppii omasta itsestäänkin jatkuvasti uusia asioita”, kertoo metron järjestyksenvalvonnassa työskennellyt Khan Burhan. ”Siitä huolimatta mitä tulevaisuudessa itse kukin tulee tekemään, ihmistuntemusta ei voi mielestäni koskaan olla liikaa. Kollegoiden kanssa joutuu uskomattomiin tilanteisiin, kiperiinkin välillä. On hieno tunne, kun yhdessä porukalla selvitetään ongelmia ja samalla muodostuukin vahvoja ystävyyssuhteita”, sanoo Burhan.

MIKSI JUURI PALMIAAN?   

Tarjoamme kokoaikaisia töitä ja täydet tunnit. Palkkasi perustuu AVAINTA ry:n työehtosopimukseen. Meillä kulutat viikossa vain 5 lomapäivää. Saat myös turvallisuusalan keskimääräistä paremmat korvaukset, jos teet ilta-, yö- ja viikonloppuvuoroja. Meillä voit saada muun muassa lisiä lauantailta 20 %, sunnuntailta 100 % ja yöltä
40 %. Tuemme vapaa-ajan harrastuksia Epassin avulla. Koulutamme tehtäviin ja lisäksi pääset kehittämään osaamistasi kohdekohtaisissa koulutuksissa. Tarvittaessa voit työskennellä osa-aikaisesti, joten työt saadaan sopimaan eri elämäntilanteisiin sopiviksi. 

Kommentoi

Samankaltaisia artikkeleita