Varusmiehet siirtyvät reserviin Kerta vielä! -kappaleen tahdissa

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan tuore TJ0 -musiikkivideo on julkaistu.

Reserviin siirtyy tänään 1/18 saapumiserän 347 vuorokautta sekä 2/18 saapumiserän 165 vuorokautta palvelleet varusmiehet. Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kotiutuvat alikersantit ovat julkaisseet varhain aamulla TJ0 -musiikkivideon.

Videolla hiljattain ylennetyt alikersantit muistelevat lähes vuoden pituista palvelustaan. He kääntävät katseen tulevaan ja iloitsevat reserviin siirtymisestä. Videolla nähdään muun muassa pianon yli ajaminen panssarivaunulla.

Kerta vielä! -kappaleen ovat säveltäneet, sovittaneet ja tuottaneet varusmiessoittokunnan kotiutuvat alikersantit. Toteutuksessa ovat mukana konserttisoittokunta, jousiyhtye, bändi sekä kivääritaitoryhmä.

Kappaleen teknisestä toteutuksesta ovat vastanneet varusmiessoittokunnan äänitekniikan osaajat. Sen tuottajana toimi alikersantti Joni Hartikainen. Video on puolestaan soittokunnan viestintä-alan varusmiesten käsialaa, ja sen ohjasi alikersantti Toni Pakarinen.

Parolan Panssariprikaatissa toimiva varusmiessoittokunta koostuu lähes sadasta nuoresta asevelvollisuuttaan suorittavasta miehestä ja naisesta. Sen aiempia TJ0 -musiikkivideoita ovat muun muassa Kotimatkalla, Oha tää ny nättii, Kotiin päin ja Tähän on hyvä lopettaa.

Videon näkee tästä linkistä.

Teksti Saana Sjöblom