Varusmiehet siirtyvät reserviin Kerta vielä! -kappaleen tahdissa

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan tuore TJ0 -musiikkivideo on julkaistu.

Reserviin siirtyy tänään 1/18 saapumiserän 347 vuorokautta sekä 2/18 saapumiserän 165 vuorokautta palvelleet varusmiehet. Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan kotiutuvat alikersantit ovat julkaisseet varhain aamulla TJ0 -musiikkivideon.

Videolla hiljattain ylennetyt alikersantit muistelevat lähes vuoden pituista palvelustaan. He kääntävät katseen tulevaan ja iloitsevat reserviin siirtymisestä. Videolla nähdään muun muassa pianon yli ajaminen panssarivaunulla.

Kerta vielä! -kappaleen ovat säveltäneet, sovittaneet ja tuottaneet varusmiessoittokunnan kotiutuvat alikersantit. Toteutuksessa ovat mukana konserttisoittokunta, jousiyhtye, bändi sekä kivääritaitoryhmä.

(MAINOS - teksti jatkuu alla)

Kappaleen teknisestä toteutuksesta ovat vastanneet varusmiessoittokunnan äänitekniikan osaajat. Sen tuottajana toimi alikersantti Joni Hartikainen. Video on puolestaan soittokunnan viestintä-alan varusmiesten käsialaa, ja sen ohjasi alikersantti Toni Pakarinen.

Parolan Panssariprikaatissa toimiva varusmiessoittokunta koostuu lähes sadasta nuoresta asevelvollisuuttaan suorittavasta miehestä ja naisesta. Sen aiempia TJ0 -musiikkivideoita ovat muun muassa Kotimatkalla, Oha tää ny nättii, Kotiin päin ja Tähän on hyvä lopettaa.

Videon näkee tästä linkistä.

Teksti Saana Sjöblom

Kommentoi

Samankaltaisia juttuta