Varusmies-lehti on tuottanut artikkelin kaupallisessa yhteistyössä yhteistyökumppanin kanssa.

Millog tarjoaa ainutlaatuisia työelämyksiä – ”Työ on iso osa elämää ja on tärkeää, että siinä viihtyy”

Teksti: Millog

Kuvat: Millog

Kiinnostaako työ kunnossapidon, elinkaaren hallinnan tai vaikkapa logistiikan saralla? Millogissa sinua odottavat haastavat ja monipuoliset työtehtävät sekä joustavat urapolut kehittää omaa osaamistasi haluamaasi suuntaan. Meillä pääset työskentelemään yli tuhannen kokeneen kollegan kanssa, joiden osaaminen edustaa Suomen ehdotonta kärkeä.

Millog turvaa yritysten ja viranomaisten toimintavarmuutta ja tehokkuutta kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Vuosikymmenten kokemus vaativan kunnossapidon, elinkaaren hallinnan ja logistiikan saralla näkyy varmoina otteina osaamisessamme niin maalla, merellä kuin digitaalisessa maailmassa. Vaikka asiakkaidemme tarpeet ja toimintaympäristöt ovat erilaisia, ratkaisevaa on kykymme soveltaa osaamista ja teknologiaa uudella tavalla vastaamaan toimialan muuttuviin tarpeisiin.

Heli löysi tiensä Millogille uuden korjaamon rakennusprojektin kautta. Nykyisessä roolissaan Helin vastuulla on Kajaanin toimipaikan henkilöstöasiat sekä osallistuminen korjaamon operatiiviseen toimintaan. Hän on myös opiskellut töiden ohella tradenomi YAMK-tutkinnon. 

– Työ on iso osa elämää ja on tärkeää, että siinä viihtyy. Arvostan Millogia turvallisena työnantajana ja edustan mielelläni tätä yritystä. Koen, että Millog on moderni yritys, joka tukee henkilöstöä usein eri tavoin ja jossa on paljon erilaisia uramahdollisuuksia, Heli sanoo.

Yksi työnantaja, monta uramahdollisuutta

Myös elinjaksonhallinnan asiantuntija Matin mielestä Millogissa on hyvät mahdollisuudet edetä. Hän on ottanut rohkeita askelia jo opiskeluaikoinaan, ja siksi valmistuttuaan päihittänyt työnhaussa myös kokeneemmat konkarit.

– Pääsin ensin järjestelmäasiantuntijatiimiin, jossa vastasin palo- ja pelastuskalustosta. Työpäivät sisälsivät muun muassa huolto-ohjelmien päivitystä, oman tuotannon tukemista sekä alihankkijoiden ja asiakkaan kanssa kommunikointia. Kun elinjakson hallinnan asiantuntijan paikka tuli hakuun, kiinnostus heräsi heti. Olin aikaisemmin tehnyt huolto-ohjelmien optimointia, ja oli selvää, että haluan tehdä tätä kokonaisvaltaisemmin, Matti kertoo.

Työnhaussa Matti peräänkuuluttaa rohkeutta ja omaa aktiivisuutta. Jos pelaa aina varman päälle tai pelkää epäonnistumista, ei mihinkään uskalla hakeakaan. Sisäiset siirrot, lisäkouluttautuminen tai esimerkiksi vaihto toiseen toimipaikkaan takaa, että työtehtävissä riittää vaihtelua. 

– Kannattaa miettiä, mitä haluaisi tehdä ja miten sinne voisi päästä. Millogilla on laaja laitekanta ja erilaisia tehtäviä on paljon. Myös maantieteellisen sijainnin merkitys on vähentynyt etätöiden takia, Matti kannustaa. 

Armeijasta työharjoittelun kautta asentajaksi

Yksi reitti mielenkiintoiseen ammattiin on armeija. Millog kouluttaa varusmiehiä yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa kaikilla isoimmilla joukko-osastokorjaamoilla. Myös asentajamme Eemeli oli varusmiehenä työharjoittelussa ennen työllistymistään Millogille vakituisesti.

– Armeijasta päästyäni minulle tarjottiin työpaikkaa asentajana. Työpäiväni pitävät sisällään tyypillisiä huoltotöitä kuljetuspanssarivaunujen parissa, Eemeli kertoo.

Eemelin mukaan Millog on hyvä työnantajana. Työpaikalla on hyvä ilmapiiri ja asiat hoituvat reilusti ja jämptisti. Eemeli näkee hyvinkin viihtyvänsä Millogilla vielä pitkään.

– Meillä on hyvä työyhteisö ja suosittelen Millogia työnantajana. Tässä hommassa tarvitaan oma-aloitteisuutta, mutta mikäli eteen sattuu jotain kinkkisempää, täällä saa myös aina apua.

Välitämme asiakkaistamme ja työkavereistamme

Työnantajalupauksemme ”Tarjoamme ainutlaatuisia elämyksiä” kertoo Millogin tavasta tehdä töitä poikkeuksellisten tehtävien parissa, ainutlaatuisessa työympäristössä. 

– Välitämme asiakkaistamme ja työkavereistamme panostamalla hyvinvointiin, osaamisen kehittämiseen ja turvallisuuteen. Vaikka työmme ei aina näy ulospäin, on se sitäkin arvokkaampaa, HR-asiantuntija Jessica Tervonen vakuuttaa. 

Tule meille työkaveriksi!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme, lähetä avoin hakemus
tai ota yhteyttä suoraan HR-asiantuntijoihimme:
https://millog.fi/avoimet-tyopaikat/

HUOLEHDIMME SINUSTA! 

Kattava työterveys ja tapaturmavakuutus

Työsuhdepolkupyörä

Liikunta- ja kulttuurietu

Auntie-mielenhyvinvointipalvelu

Lounasetu

Vuosibonus

Kommentoi

Samankaltaisia artikkeleita