Varusmiesten erityistehtävähaku on käynnissä

Palvelusta parhaillaan suorittavat varusmiehet voivat hakea erityistehtäviin 24.1. asti.

 

Intin suorittaminen erityistehtävissä tukee varusmiehen harrastuneisuutta tai ammatillista kiinnostusta esimerkiksi media-alan tehtävissä. Monet erityistehtävissä palvelleet ovat löytäneet tiensä palveluksen jälkeen saman alan koulutukseen – tai vaikka Varusmies-lehden toimitukseen. Erityistehtävään pääseminen tarkoittaa miehistölle 255 ja johtajille 347 vuorokauden palvelusta.

Puolustusvoimissa tämän viikon sunnuntaihin asti avoinna oleva erityistehtävähaku koskee palvelustaan tällä hetkellä suorittavia henkilöitä. Viestintä- ja media-alan lisäksi erityistehtäviä löytyy kirkolliselta alalta sekä tiedustelu-, tietotekniikka- ja tutkimusaloilta. Tehtäviä on eri joukko-osastoissa ympäri Suomea, eikä tämänhetkinen palveluspaikka rajoita toiseen tehtävään hakeutumista.

(MAINOS - teksti jatkuu alla)

Itseä kiinnostavaan tehtävään tulee hakea määräaikaan mennessä, jonka jälkeen voi päästä hakutilaisuuteen tai jo suoravalinnalla kyseiseen tehtävään. Joihinkin erityistehtäviin pidetään valintakoe.

Kaikkiin erityistehtäviin kuuluu palveluksen aikana myös sotilaskoulutusta, mutta osassa tehtävistä voi olla painotus toimistotyössä. Lisätietoja hausta saa Puolustusvoimien sivuilta.

Teksti ja kuva Saana Sjöblom-Hasselblatt

Kommentoi

Samankaltaisia juttuta