Inttikuvaviikko käynnistyi itsenäisyyspäivän alla

Varusmiesliiton organisoima inttikuvaviikko on alkanut!

Kannustamme kaikkia julkaisemaan tällä viikolla (49) omia palveluksen aikaisia muistoja kuvien kautta sosiaalisessa mediassa tunnisteella #inttikuvaviikko. Jo perinteeksi muodostuneella tempauksella halutaan lisätä tietoisuutta siitä, kuinka suuri rooli maanpuolustuksella on Suomen itsenäisyyden kannalta.

Varusmiesliiton mielestä palveluksen ikimuistoisuus kertoo siitä, kuinka vahva yhteisöllisyys palvelusaikana herää ja kantaa vielä vuosienkin jälkeen. Monena vuonna järjestetty inttikuvaviikko on kerännyt aina tuhansia osallistujia, ja samanlaista määrää odotetaan tänäkin vuonna.

Itsenäisyyspäivää 6. joulukuuta voi juhlistaa maanpuolustushengessä Puolustusvoimien eri kanavilla. Päivä alkaa lipunnostoilla ja seppeeleenlaskuilla eri puolella Suomea. Puolustusvoimien sosiaalisen median kanavilla voi katsoa muun muassa puolustusvoimain komentajan itsenäisyyspäivän tervehdyksen, sotilasmusiikkiesityksiä sekä veteraanien ja lottien ajatuksia.

(MAINOS - teksti jatkuu alla)

Lisäksi merivoimien alukset suorittavat kunniakäynnit Helsingissä ja Turussa, ja Ilmavoimat suorittaa aamupäivällä ylilentoja eri puolilla Suomea. Puolustusvoimat on myös mukana Yle TV 1:n itsenäisyyspäivän lähetyksessä. Lisätietoja täältä.

Teksti Saana Sjöblom-Hasselblatt

Mainos:

Varusmieslehden yhteistyökumppani: Riveria Ammattiopisto

Kommentoi

Samankaltaisia juttuta