Kaupallinen yhteistyö: Myyntityö Sector Alarmilla on ponnahduslauta työelämään

Artikkeli on yhteistyökumppanin tuottamaa sisältöä kaupallisessa yhteistyössä Varusmieslehden kanssa.

Teksti Riikka Hollo Kuvat Sector Alarm

Sector Alarm turvaa sen, mikä on elämässä tärkeintä – kodit, perheet, yritykset ja henkilökunnan. Motivoiva ja tulospalkkaukseen perustuva myyntityö kannustavassa tiimissä odottaa tekijöitä.

Turvallisuusala on hyvässä nosteessa. Sector Alarm on kasvava yritys, jossa pääsee työskentelemään inspiroivassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Myyntityö onkin hyvä ponnahduslauta työelämään ensimerkiksi varusmiehelle tai opiskelijalle. Myös alanvaihtajille turvallisuusala tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia.

(MAINOS - teksti jatkuu alla)

– Myyntityöstä saa hyvää ja yleishyödyllistä kokemusta työelämään. Koulutamme työhön eli aiempaa kokemusta ei tarvita. Sector Alarmilla työskennellessä asenne on tärkein, rekrytoinnista vastaava Nea Nyberg Sector Alarmilta sanoo.

Sector Alarm toimii Rovaniemellä, Oulussa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Joensuussa, Kuopiossa, Kotkassa, Porissa, Vaasassa, Seinäjoella, Hämeenlinnassa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja pääkaupunkiseudulla.

– Turvapalveluiden myyntityö on liikkuvaista, mutta työvuorot alkavat aina toimistolta. Myynnillä on esimiesten ja johdon vahva tuki. Myyntityöhön koulutetaan ja siinä sparrataan säännöllisesti. Myös vuorovaikutustaidot kehittyvät asiakkaita kohdatessa, Nyberg kertoo.

Myyntityö tuo ammatillista itsevarmuutta

Ovelta ovelle tapahtuvassa myyntityössä maisemat ja alueet vaihtuvat – eikä yksikään päivä ole samanlainen.

– Myyjät saavat valmiit suunnitelmat ja pientaloalueiden kartat, joiden mukaan liikutaan. Ovityöskentely on itsenäistä ja lisää ammatillista itsevarmuutta. Oma-aloitteinen, reipas asenne auttaa eteenpäin.

Sector Alarmilla koulutuksen merkitys korostuu kaikissa työtehtävissä. Siksi yrityksen sisällä onkin mahdollisuus edetä uralla viisiportaisen koulutusohjelman avulla. Asenne ja motivaatio ratkaisevat tässäkin asiassa.

– Meillä on huikeat etenemismahdollisuudet ja omaan ansiotasoonsa pystyy vaikuttamaan alusta alkaen. Olen itsekin edennyt asentajasta rekrytoinnin tehtäviin. Myyntityössä kehittyy yleensä nopeasti ja joustavat työajat mahdollistavat työskentelyn myös esimerkiksi osa-aikaisesti, kesätyönä tai opintojen ohella.

Sector Alarm myyntityöhön?

Olet sopiva turvapalveluiden myyntityöhön jos…

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on hyvä suomen kielen taito (muu kielitaito on plussaa)
  • Sinulla on reipas asenne ja motivaatio kohdallaan
  • Haluat kehittyä työssäsi

Sector Alarm tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita kotitalouksille ja pk-yrityksille ympäri Euroopan. Tällä hetkellä yhtiöllä on noin 550 000 asiakasta, ja se on alansa toiseksi suurin toimija Euroopassa. Yritys on saavuttanut vahvan markkina-aseman 2500 työntekijän voimin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Irlannissa, Espanjassa ja Ranskassa.

Seuraa somessa:

@SectorAlarm_FI
@sectoralarmstaff

Kommentoi

Samankaltaisia juttuta