Varusmiesliiton puheenjohtaja vaihtuu – Niilo Heinonen aloittaa syyskuun alussa

Varusmiesliiton uusi puheenjohtaja on liiton nykyinen varapuheenjohtaja Niilo Heinonen. Hän aloittaa tehtävässä syyskuun alussa, kun puheenjohtajan tehtävää vuoden alusta hoitanut Henrik Vuornos siirtyy opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasosen eduskunta-avustajaksi. 

Teksti Juho Mäki-Lohiluoma Kuva Eetu Lehmusvaara

Heinonen jatkaa tehtävässä virkaatekevänä puheenjohtajana joulukuun alussa pidettävään liittokokoukseen asti. Heinonen, 21, on kotoisin Oulusta ja sotilasarvoltaan reservin vänrikki. Ennen Varusmiesliittoa Heinonen on toiminut muun muassa Reserviupseerikoulun oppilaskunnan puheenjohtajana ja johtanut Pohjois-Suomen piirijärjestöä Suomen Lukiolaisten Liitossa.

Hän kertoo ottavansa puheenjohtajan tehtävät vastaan mielenkiinnolla. Liiton loppuvuotta sävyttävät Heinosen mukaan muun muassa ohjelma- ja uudistustyö, joka aloitettiin alkuvuodesta.

(MAINOS - teksti jatkuu alla)

”Varusmiesliitolla on merkittävä rooli yhteiskunnallisena vaikuttajana ja asevelvollisten äänenkannattajana”, Heinonen sanoo.

“Toivotan Vuornokselle menestystä uusissa tehtävissä ja odotan innolla, että pääsemme saattamaan aloitetut projektit kunniakkaasti maaliin.”

Kommentoi

Samankaltaisia juttuta