Varusmiessoittokunta ihastutti Provinssissa

[wolf_images_slider slideshow_speed=”6000″ ids=”398,399,397,402,403,404,406,409″]
[wolf_fittext max_font_size=”72″ text=”Varusmiessoittokunta ihastutti Provinssissa” font_weight=”700″ letter_spacing=”0″]
Varusmies-lehden valokuvaaja Aku Siukosaari seurasi Varusmiessoittokuntaa Provinssiin Seinäjoelle, ja kaappasi soittokunnan laulusolistit haastatteluun.

Jääkärit Otso Tuominen ja Rolf Gustavson toimivat Varusmiessoittokunnan laulusolisteina. Talvella palvelukseen astunut kokoonpano kiertää kesällä muun muassa itse järjestämällään Game On -kiertueella sekä Puolustusvoimien MilJazz -kiertueella. Lisäksi soittokuntaa voi nähdä syyskuun Tattoo Showssa Hartwall Arenalla.

Tuominen ja Gustavson ovat mielissään poikkeuksellisesta varusmiespalveluksestaan.

”Huomattavasti hauskempaa ja opettavaisempaa kuin olisin odottanut. Huomaa itsekin kuinka on kehittynyt”, Gustavson sanoo.

Gustavsonista poiketen Tuomisella palvelus ei pääty syyskuussa, vaan hän jatkaa soittokauden jälkeen aliupseerikurssille.

(MAINOS - teksti jatkuu alla)

”En hirveästi osannut odottaa mitään, P-kausi oli rankkaa, mutta hauskaa. Viihdyn ehdottomasti näissä musahommissa. Armeija on ollut hyvä”, hän pohtii.

Provinssirockissa Varusmiessoittokunta esiintyi yhdessä pitkän linjan muusikko Sami Saaren kanssa.

”No onhan tämä tosi tosi hienoa, kun tähden kanssa vedetään. Kyllä siinä nöyrtyy vähän, mutta samalla on kiva olla siinä vieressä ehdottomasti. On kiva nähdä kun Saari on itse niin varma, se on tehny kuitenkin hommaa niin kauan. Tästä on oppinu koko ajan paljon”, Tuominen sanoo.

Kommentoi

Samankaltaisia juttuta