Virallinen inttikuvaviikko tulee jälleen!

Vuoden 2017 inttikuvaviikon tarkoituksena on onnitella 100-vuotiasta, itsenäistä Suomea ja juhlistaa varusmiespalveluksen yhteisöllisyyttä.

Inttikuvat kuvastavat ylisukupolvisia yhteisiä kokemuksia varusmiespalveluksesta. Inttikuvaviikkoon osallistuminen on tuen osoitus suomalaisille asevelvollisille ja ylistys itsenäiselle Suomelle. Aikaisempina vuosina inttikuvaviikko on kerännyt tuhansia osallistujia.

Varusmiesliiton organisoimaan inttikuvaviikkoon voi osallistua lisäämälla sosiaaliseen mediaan kuvan itsestään armeijassa ja käyttämällä julkaisun yhteydessä #inttikuvaviikko-aihetunnistetta.

“Inttikuvaviikon tavoitteena on saada ihmiset muistelemaan omaa palvelusaikaansa ja sen merkitystä. Samalla esimerkiksi inttiaiheinen profiilikuva juhlistaa 100-vuotiaan Suomen juhlavuoden teemaa – yhdessä”, kertoo Varusmiesliiton puheenjohtaja Juuso Kurttila.

(MAINOS - teksti jatkuu alla)

Varusmiesliiton mielestä palveluksen ikimuistoisuus kertoo siitä, kuinka vahva yhteisöllisyys ihmisissä palvelusaikana herää.

“Samaan maaliin tähtääminen sisäistetään palveluksessa hyvin ja tehdään hartiavoimin työtä yhteisen tavoitteen eteen. Koulutustaustalla, vakaumuksella tai menneisyydellä ei ole merkitystä, kun tähdätään yhteiseen maaliin. Se on hieno malli käytettäväksi muuallakin yhteiskunnassa”, Kurttila toteaa.

Inttikuvaviikkoon odotetaan tuhansia osallistujia edellisvuosien malliin.

“Kuvat vaihtelevat ihan laidasta laitaan. On ollut kuvia viime vuosien ajoilta ja vuosikymmenten takaa”, kertoo Kurttila.

Tapahtuman Facebook-sivu

 

Lisätiedot:

Juuso Kurttila
Puheenjohtaja
Varusmiesliitto ry – Beväringsförbundet rf
+358 400 340286
juuso.kurttila@varusmiesliitto.fi

Kommentoi

Samankaltaisia juttuta