Aurora Kuusisto Varusmies-lehden päätoimittajaksi

Kuusisto aloittaa tehtävässä toukokuussa.

Varusmies-lehden uudeksi päätoimittajaksi on valittu 20-vuotias rovaniemeläinen Aurora Kuusisto. Hän suoritti varusmiespalveluksen Ruotuväki-lehden toimittajana 2/20-saapumiserässä. Palvelus oli hänelle kasvattava kokemus.

– Palveluksen aikana kiinnostukseni maanpuolustusta ja ampuma-aseharrastusta kohtaan kasvoivat. Eniten olen kuitenkin kiitollinen uusista ystävyyssuhteista, joista muodostui tuon 255 vuorokauden aikana hyvinkin syviä ja läheisiä, Kuusisto sanoo.

Kuusistolla on aiempaa kokemusta muun muassa Lapin Kansan nuorten palsta Vasasta, jonka myötä hänen kiinnostus journalismiin heräsi. Palvelus Ruotuväessä syvensi tuota kiinnostusta, ja Kuusisto aikoo hakea opiskelemaan journalistiikkaa tänä keväänä.

(MAINOS - teksti jatkuu alla)

Kuusisto ottaa uuden tehtävän vastaan iloisin ja innostunein mielin nykyisen päätoimittajan, Saana Sjöblom-Hasselblattin siirtyessä muihin tehtäviin.

– Minulla on paljon ideoita ja ajatuksia siitä, miten Varusmies-lehteä voisi viedä eteenpäin. Lisäksi uskon, että päätoimittajan vastuu harjaannuttaa minua isompien kokonaisuuksien hallinnassa ja aikataulutuksessa, Kuusisto toteaa.

Sotilasarvoltaan Kuusisto on korpraali reservissä. Häntä edeltävä päätoimittaja Sjöblom-Hasselblatt toimi Varusmies-lehden päätoimittajana kesästä 2018 lähtien.

Kommentoi

Samankaltaisia juttuta